Mine samarbeidspartnere


OmLivet

OmLivet er et samarbeid mellom ulike fagpersoner som deler kunnskap og erfaring på en ærlig, raus og modig måte i OmLivet-podden. Til daglig jobber vi i egne firmaer. Vi er åpne for ulike oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Sammen har vi kompetanse blant annet innen psykologi, sexologi, samlivsterapi, coaching, mindfulness, rosenterapi og som erfaringskonsulent innen alvorlig sykdom.

OmLivet-podden har vi drevet siden april 2022. Vi har et ønske om å gi lytterne våre verdifull innsikt i ulike temaer om livet. Du finner OmLivet-podden der du vanligvis lytter til podcaster.

Jeg har vært med i episode nummer 23 - Indre arbeid, 31 - Podden i ny drakt (sesong 2), 32 - Fra isbad til BDSM, 34 - Hvorfor terapi?, 37 - Pusteankeret, 41 - Brutte relasjoner, 43 - Vennlighetsmeditasjon, 44 - En historie om selvmord, 45 - Lys i mørket, 48 - Å være tro mot seg selv, 52 - De gode samtalene, 53 - Nyttårsforsetter, 54 - Selvomsorg, 56 - Autentisitet, 61 - Fri fra overgrep, 62 - Krangling, 65 - Følelser, 68 - Hverdagslykke, 71 - Overgangsalderens muligheter.

Se vår felles nettside her https://www.omlivet.no


Rosenro

I Rosenro er det rom for både latter og alvor. Vi går ut av komforsonen og inn i ulike temaer når vi jobber med videoer til sosiale medier. Det er viktig for oss å være ekte og ærlige, noe som er en forutsetning i vårt arbeid som rosenterapeuter. Med dette arbeidet ønsker vi å synliggjøre Rosenmetoden, og gi følgerne våre mulighet til å få et innblikk i ulike temaer og selv reflektere rundt dem.


Samarbeidspartner i Rosenro er min kollega Anne Gro Stokvik i Rosenmetoden Larvik. Du finner siden vår "Rosenro" på FB, og "Rosenro.no" på Instagram

Lag din egen hjemmeside gratis!