Mine samarbeidspartnere


OmLivet

OmLivet er et samarbeid mellom fem ulike fagpersoner som deler kunnskap og erfaring på en ærlig, raus og modig måte i OmLivet-podden. Vi jobber til daglig i egne firmaer, og er i tillegg åpne for ulike oppdrag for privatpersoner og bedrifter. Til sammen har vi kompetanse blant annet innen psykologi, sexologi, samlivsterapi, coaching, mindfulness, rosenterapi og erfaringskonsulent innen alvorlig sykdom.

Vi har drevet OmLivet-podden sammen siden april 2022 med et ønske om å gi lytterne våre verdifull innsikt i ulike temaer om livet. Du finner oss i OmLivet-podden der du vanligvis lytter til podcaster.

Se vår felles nettside her https://www.omlivet.no


Rosenro

I Rosenro er det rom for både latter og alvor. Vi går ut av komforsonen og inn i ulike temaer når vi jobber med video til Facebook og Instagram. Vi legger vekt på å være ekte og ærlige, noe som er en forutsetning i vårt arbeid som rosenterapeuter. Det vi ønsker med dette arbeidet er å synliggjøre Rosenmetoden og gi følgerne våre mulighet til å få et innblikk i ulike temaer og selv reflektere rundt dem.


Min samarbeidspartner i Rosenro er min kjære kollega Anne Gro Stokvik i Rosenmetoden Larvik.

Lag din egen hjemmeside gratis!