Aromamassasje

Aromamassasje kan brukes som en del av et behandlingsforløp eller som en gave til deg selv eller andre. Behandlingen kan oppleves som et pusterom i hverdagen for mennesker i alle aldersgrupper.


Aromamassasje er en terapeutisk behandlingsform hvor vi bruker ulike massasjeteknikker sammen med eteriske oljer.

Vi starter behandlingen men en liten samtale, og opplysningene som kommer fram er grunnlaget for valg av oljer. 

Musikken jeg bruker er en gave fra Jostein Sætre. Det er rolig musikk som han selv har komponert med inspirasjon fra Adalstjern og andre områder i Fogdeskogen. Jostein Sætre har satt sammen musikken spesielt for denne behandlingen.

En full behandling varer i omtrent 80 minutter, og kan forlenges eller forkortes hvis du ønsker det. Effektene av aromamassasje kan være mange. I likhet med behandlingene jeg gir med Rosenmetoden, spiller oksytocinet i kroppen en stor rolle. I begge behandlingsformene øker dette hormonet og signalsubstansen som kalles "vårt indre medisinskap". Forskning viser blant annet at en økning av oksytocin gir økt indre ro, dypere og roligere pust, bedret søvnkvalitet, bedre fungerende immunsystem, mer effektiv fordøyelse og reduserte smerter. Oljene som er med i behandlingen har selvfølgelig også mye å si for hvilke effekter som kan oppnås.

Jeg har taushetsplikt.